Végre itt egy eredeti Kínai szénacél Wok, amellyel minden háztartási tűzhelyen lehet főzni.Nem kell hozzá speciális gázzsámoly, mert kiválóan alkalmas Indukciós, Kerámialapos, régi tipusú villany tűzhelylapra, de még gázégőre is. Beavatás után használhatjuk úgy, ahogy a Kínai szakácsok használják, azonnali magas hőfokra hevíteni, majd, amikor befejeztük a főzést, azonnal megáll a főzési folyamat. Sokan azt a hibát követik el, hogy öntöttvas Wok-ot vesznek, ami pont az ellenkezője egy Wok működésének: nehezen, lassan melegszik fel, és amikor abba akarjuk hagyni a sütést, még sokáig forró marad, így tönretéve, túlsütve az ételünket, ha nem kanalazzuk ki elég gyorsan belőle.
Felhasználási javaslat: autentikus Távol-keleti ételek gyors elkészítésére.
A Wok-ot célszerű és ajánlott beavatni használat előtt.
Figyelem: A nem megfelelően beavatott Wok alja az egyenletlen hőtágulás miatt domborodhat, és a sík felületű főzőlapokon billeghet. Fontos a beavatási folyamatot az utasításoknak megfelelően végezni!
Beavatni csak nagyteljesítményű gázlángon lehet!
FONTOS: a wok beavatási útmutató ITT található
Származási hely | Kína |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2030. dec. 31. |
Atmero | 33 cm |