Ez a klasszikus Thaiföldi fogás egyszerűen mennyei. Az Aranyszínű rizsszemek a lédús ananászdarabokkal, mogyoróval, és mazsolával nagyon finom, minden gyerkőc kedvence. Készíthetjük egytál ételnek, de egy Ünnepi ebédnél köretnek is fantasztikus. Ez egy nagyszerű módja a maradék rizs felhasználásának.
Felhasználási javaslat: Készítsünk belőle 20 perc alatt finom vacsit, köretet.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak Thai Ananászos Rizs Főzőpaszta, 250 g garnélarák vagy bármilyen hús, 1-2 tk olaj, 3 db kicsi hagyma szeletelve, 600 g főtt rizs, 1 konzervdoboz ananász darabokkal kb 400g (ha karika, akkor feldarabolni alaposan), 100 g vegyes zöldség, pl zöldborsó és zsenge sárgarépa, kesú- vagy földimogyoró, mazsola.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. jún. 23. |
Összetevők | szójaolaj, cukor, fokhagyma, hidralizált növényi fehérje (szójabab, kukorica, búza), só, citromnád, koriander, kurkuma, mustármag, |