Az illatos, ízletes Biriyani Rizs egy tipikus indiai étel. Színes, szinte bármilyen hozzávaló belefőzhető, hús, hal, rák, zöldségek, sőt előnyére válik, ha maradék húsból készítjük. A tetejét mazsolával, pörkölt mandulával díszítve, igazi ünnepi fogás.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 250 g csirkehús, darabolva, 3 evőkanál natúr joghurt, 2 evőkanál olvasztott vaj, olaj vagy Ghee, 220 g Basmati Rizs, 220 ml víz, negyed kávéskanálnyi kurkuma, 85 g mazsola és mandula keverve.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 14. |
Összetevők | szójabab olaj, hagyma, menta levelek, salotta hagyma, koriander, só, fokhagyma, gyömbér, chili, fűszer- és gyógynövények, cayenne bors, kurkuma, római kömény, citromsav. |