Készüljünk a Grill szezonra többféle ámulatba ejtő, vendégkápráztató szósszal. Ez az egyik ilyen. Csak ennyin múlik a siker? Hát igen...
Hozzávalók:
3 dl barna nádcukor
2 dl ketchup
3 evőkanál almaecet
1 evőkanál Worcestershire Szósz
2 teáskanál angol mustár
2 teáskanál édesnemes paprika
1 teáskanál chili őrlemény
1,5 teáskanál Himalájai Só
1,5 teáskanál őrölt feketebors
1 teáskanál fokhagymapor
1 teáskanál hagymapor
0,5 teáskanál chili pehely
Elkészítés:
- Az összes hozzávalót tedd egy edénybe, melegítsd közepes hőfokon forrásig, keverd állandóan.
- Csökkentsd a hőt, és főzd tovább 2 percig.
- Vedd le a tűzről és használd azonnal.
- A maradékot hűtsd ki és egy befőttes üvegben tárold a hűtődben, akár hetekig is.
Jó grillezést!
forrás: http://www.bakedbyrachel.com