Fehér Karácsony Kakaó

Fehér Karácsony Kakaó

Képzeld el, hogy egy didergős este megérkezel, ünnepi ruhába öltözve a vendégségbe, és ezzel fogadnak. Van ennél melengetőbb, kedvesebb fogadtatás? Nagyon egyszerű elkészíteni, és minden vendéged hálás lesz ezért a Karácsonyi Hangulatú, Ízű Csodáért. Persze minden didergős téli estéhez ugyanolyan varázslatos, nem csak Karácsonykor.

Hozzávalók:

450 g Fehér Főzőcsoki

8 dl tej

8 dl Főzőtejszín

2 evőkanál Bourbon Vanília Kivonat

2 Csillagánizs

1/4 teáskanál őrölt Kardamom

3 rúd egész Fahéj

1 tubus tejszín a díszítéshez

Elkészítés:

  • Törd darabokra a Fehér Főző Csokit, tedd egy kb 3 literes lábasba, és ezt a lábast tedd egy kb 6 literes harmadáig töltött vízzel teli lábasba, forrald fel alatta a vizet. Ügyelj arra, hogy a csokis lábas ne érjen közvetlenül a vízzel töltött lábashoz, az a legkönnyebb megoldás, ha a kisebbik lábas kétfülű, és pont ráül a füle a nagyobbik lábas peremére.
  • Add hozzá, a habtejszínen kívül, az összes hozzávalót, és kevergetve főzd 10-15 percig.
  • Merj adagokat, és a maradékot hagyd a meleg víz fölött állni, és így órákon át melegen tudod tartani.
  • Nyomj egy adag tejszínhabot minden adag tetejére, és így tálald.

Kellemes Ünnepeket!

forrás: http://modernmrscleaver.com