Indiai Tandoori Tikka Csirkehús Saslik

Indiai Tandoori Tikka Csirkehús Saslik

India talán leghíresebb fogása, nem véletlenül. Kifinomult fűszerezéssel, rendkívül finom. Elkészítése? Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, még Tandoori kemence sem kell hozzá: 

Hozzávalók:

1 csomag AHG Tandoori Tikka Fűszerpác enyhe 50g

450 g csirkehús, vagy bárányhús

1 dl natúr joghurt

50-60 g vaj olvasztva

citrom és zöldség tálaláshoz

 

Elkészítés:

  • Reggel: keverd össze a Tandoori Tikka tasak tartalmát 1 dl joghurttal, és a csirkehús darabokat alaposan keverd el a krémben.
  • Délben: fűzd fel a csirkedarabokat a saslik pálcikákra. Helyezd egy tepsire a saslikokat, és grill fokozaton, 250 C-fokon, süsd 8-10 percig. 2-3 percenként forgasd meg a saslikokat, és minden alkalommal öntözd meg olvasztott vajjal.
  • Tálald forrón, tetszőleges körettel.

Jó étvágyat!