India talán leghíresebb fogása, nem véletlenül. Kifinomult fűszerezéssel, rendkívül finom. Elkészítése? Ennél egyszerűbb már nem is lehetne, még Tandoori kemence sem kell hozzá:
Hozzávalók:
1 csomag AHG Tandoori Tikka Fűszerpác enyhe 50g
450 g csirkehús, vagy bárányhús
1 dl natúr joghurt
50-60 g vaj olvasztva
citrom és zöldség tálaláshoz
Elkészítés:
- Reggel: keverd össze a Tandoori Tikka tasak tartalmát 1 dl joghurttal, és a csirkehús darabokat alaposan keverd el a krémben.
- Délben: fűzd fel a csirkedarabokat a saslik pálcikákra. Helyezd egy tepsire a saslikokat, és grill fokozaton, 250 C-fokon, süsd 8-10 percig. 2-3 percenként forgasd meg a saslikokat, és minden alkalommal öntözd meg olvasztott vajjal.
- Tálald forrón, tetszőleges körettel.
Jó étvágyat!