Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt

Koreai Csípős Kimchi Leves 15 perc alatt

Ízletes, kissé csípős leves, mely készíthető Csirkehúsból, Sertéshúsból vagy Tenger Gyümölcsiből is.

Hozzávalók:

1 tasak AHG Kimchi Fűszerpaszta 50 g

500 ml víz

150 g hús, vagy Tenger Gyümölcsei

100 g káposzta, vagy Kínai kel

1 db kisebb hagyma aprítva

újhagyma tálaláshoz, díszítéshez

 

Elkészítés:

  • Forrald fel a fél liter vizet, add hozzá az aprított hagymát és a Kimchi Fűszerpasztát, főzd 1 percig.
  • Add hozzá a húst vagy a tenger gyümölcseit és főzd a húst félkészre, majd add hozzá a káposztát is.
  • Főzd lassabb tűzön legalább még 5 percig, fedő nélkül, vagy minaddig, míg a hús megpuhult.

Jó étvágyat!