A Thai Bazsalikomos fogások frissek, üdék és kellemesen egzotikusak, Thaiföldön mindenhol ezt árusítják, utcai kifőzdékben, éttermekben. A három féle Thai Bazsalikomok (édes, citromos thai és a szent Bazsalikom) közül a Szent (Holy) bazsalikom a legizgalmasabb.
Hozzávalók:
1 tasak Szent Bazsalikomos Fűszerpaszta - Lobo 50g
250 g hús (csirke, sertés, tetszés szerinti)
Basmati rizs
friss bazsalikom levelek díszítésnek
Elkészítés:
- Vágj darabokra csirkehús, sertéshúst vagy marhahúst ízlés szerint.
- Egy serpenyőben hevítsd 3 evőkanál olajat és a Thai Szent Bazsalikom Fűszerpaszta tasak tartalmát öntsd bele, kevergetve sütögesd, amíg érzed az illatok felszabadulását.
- Ezután add hozzá a húst és süsd készre.
- Tálald ízlésed szerinti körettel, rizzsel, salátával.
Jó étvágyat!