Ha valaki siet, és nincs ideje, akkor ezt a megoldást kell választania. Nem kell lemondani erről az egzotikus levesről, mert nincs ideje bíbelődni vele, vagy mert azt hitte eddig, hogy ez valami roppant bonyolult különlegesség.
Hozzávalók:
1 tasak 50 g AHG Pho Leves Fűszerpaszta
750 ml víz, vagy hús alaplé (szűrt maradék húsleves)
1 hagyma, aprítva
150 g marhahús, csíkokra vágva
150 g rizstészta
50 g mungobab csíra
lime
bazsalikom levél friss
Elkészítés:
- Forralj fel vizet (750 ml), vagy sózatlan húsleves alaplevet (marha vagy csirke), és tedd bele a tasak Pho Leves Fűszerpasztát a hagymával együtt, és csökkentett hőfokon főzd 5 percig.
- Eközben főzd ki a tésztát az utasításoknak megfelelően, szűrd le és porciózd ki a levesestányérokba.
- Add hozzá a csíkokra vágott marhahúst, forrald fel. Főzd az ízlésed szerint teljesen, vagy félig átfőttre, és helyezd a húst a tészta tetejére a tányérokba.
- Merd rá a levest, díszítsd mungóbab csírával, bazsalikomlevéllel és Lime szelettel, melegen tálald.
Jó étvágyat!