Vietnámi csont- és marhahúsleves kocka. Természetesen a vietnámi ízeknek megfelelő fűszerekkel, hogy az eredeti ízeket élvezhessük.
Elkészítési javaslat: 1,2 dl vízben olvaszd fel a 4 leveskockát. Öntsd rá a marhahúsra, csontra, és pácold 30 percig. Süss kérget a húsra és a csontokra, adj hozzá sárgarépa karikákat. Öntsd fel forró vízzel levesmennyiségre, forrald, amíg a hús megpuhul. Adj hozzá mungóbab csírát, friss chilipaprikát, durvára vágott lilahagymát, sriracha chili szószt, vörös, vagy fehér káposztacsíkokat, tetszés szerint. Szokás még halszószt és garnélapasztát is hozzáadni.
Származási hely | Vietnam |
---|---|
Töltő súly | 75 g |
Minőségét megőrzi | 2025. dec. 4. |
Összetevők | só, cukor, hagyma, fokhagyma, citromnád, szegfűszeg, feketebors, E621, marhahús kivonat. |