India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak AHG Madras Curry Főzőszósz, olaj, aprított hagyma, 350 g kockázott hús (csirke, sertés, marha, bárány), 2 db kockára vágott burgonya, 1 doboz (400 ml) kókusztej.
Tálald tetszőleges körettel, pl. Basmati rizzsel.
Adalékanyagok, tartósítószer és mesterséges színezék nélküli termék!
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. márc. 11. |
Összetevők | szójaolaj, salotta hagyma, fokhagyma, só, piros chili, citromnád, mustármag, görögszéna mag, kurkuma, római kömény, koriander mag. |