Csirke Curry Főzőkrém - Indiai Madras Curry - AHG

965 Ft
India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16329
Minőségét megőrzi
2026-03-11
Elérhető mennyiség
19 db

India délkeleti Madras (Chennai) tartomány méltán híres étele, de már Anglia nemzeti ételének is számít. Ezt a Curry-t nem csak csirkehúsból, de ugyanolyan finom sertés- vagy marhahúsból is. Sőt, állítólag bárányból az igazi. Ha nem eszel húst, az se baj, ezzel a főzőszósszal ugyanolyan finom Zöldséges Curry-t készíthetsz. Kiegyensúlyozott fűszerezésű, nem túl csípős, sőt enyhének mondható.

Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak AHG Madras Curry Főzőszósz, olaj, aprított hagyma, 350 g kockázott hús (csirke, sertés, marha, bárány), 2 db kockára vágott burgonya, 1 doboz (400 ml) kókusztej.

  • Hevíts fel az olajat egy serpenyőben, add hozzá a Madras Curry Főzőszószt, kevergetve süsd 30 másodpercig.
  • Add hozzá a húst, a krumplit a hagymát és süsd 3 percig.
  • Öntsd fel a kókusztejjel, főzd 30 percig fedő alatt, alacsony hőfokon. Néha keverd meg.
  • Tipp: kókuszkrém helyett használhatsz natur joghurtot, és egy kis paradicsompürét is.

Tálald tetszőleges körettel, pl. Basmati rizzsel.

Adalékanyagok, tartósítószer és mesterséges színezék nélküli termék!

További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly50 g
Minőségét megőrzi2026. márc. 11.
Összetevőkszójaolaj, salotta hagyma, fokhagyma, só, piros chili, citromnád, mustármag, görögszéna mag, kurkuma, római kömény, koriander mag.

Nincs kapcsolódó cikk