Csirke Ramen Instant Leves - OYAKATA

595 Ft
Japánban ezt a levest SHIO-nak nevezik, gyömbérrel, fokhagymával feketeborssal és szezámmaggal igazi Umami ízt varázsol a tányérba.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS3093
Minőségét megőrzi
2025-02-28
Elérhető mennyiség
40 db

Japánban ezt a levest SHIO-nak nevezik, gyömbérrel, fokhagymával feketeborssal és szezámmaggal igazi Umami ízt varázsol a tányérba.

 Elkészítési javaslat: 

  • Törd szét a tésztát egy tányérban, szórd rá az ízesítést a pici zacskóból
  • Önts rá 4,5 dl forró vizet
  • Fedd le, és hagyd állni 3 percig
  • Tálald, ha gondolod díszítheted karikázott újhagymával vagy metélőhagymával

Tipp: Készíts belőle egy kiadóssabb Csirke Ramen levest!

  • Készítsd el a levest a fentiek szerint
  • Ha van maradék főtt vagy sült Csirkehús, akkor ez egy jó mód a hasznosítására. Ha nincs, akkor friss csirkemellből készítsd. Szeleteld fel a csirkehúst vékony szeletekre
  • Süsd meg a húst aranybarnára egy serpenyőben, a végén adj hozzá egy kis reszelt gyömbért és karikázott póréhagymát.
  • Az előre elkészített Csirke Ramen levesre helyezd rá a sült Csirkehús szeleteket és ha szeretnéd, egy félbevágott főtt tojást is, snidling karikákkal díszítsd.
További információk
Származási helyLengyelország
Töltő súly83 g
Minőségét megőrzi2025. febr. 28.
Összetevőkinstant tészta 88% (búzaliszt, pálma olaj, módosított keményítő, só, szódabikarbóna, potasszum karbonát). Ízesítés 12%: E621, E635, só, csirkehús kivonat por 14% (csirkehús kivonat, maltodextrin, só), ízesítés, maltodextrin, cukor, fokhagymapor, szójaszósz por (szójabab, búza, maltodextrin, só), élesztő kivonat, szezámmag, csirkezsír, gyömbér por, szárított metélőhagyma, feketebors, karamelizált cukor, citromsav, curcumin. Nyomokban tartamazhat tojást, halat, puhatestűeket, rákokat, kéndioxidot, mustárt és szezámmagot.

Nincs kapcsolódó cikk