Japánban ezt a levest SHIO-nak nevezik, gyömbérrel, fokhagymával feketeborssal és szezámmaggal igazi Umami ízt varázsol a tányérba.
Elkészítési javaslat:
Törd szét a tésztát egy tányérban, szórd rá az ízesítést a pici zacskóból
Önts rá 4,5 dl forró vizet
Fedd le, és hagyd állni 3 percig
Tálald, ha gondolod díszítheted karikázott újhagymával vagy metélőhagymával
Tipp: Készíts belőle egy kiadóssabb Csirke Ramen levest!
Készítsd el a levest a fentiek szerint
Ha van maradék főtt vagy sült Csirkehús, akkor ez egy jó mód a hasznosítására. Ha nincs, akkor friss csirkemellből készítsd. Szeleteld fel a csirkehúst vékony szeletekre
Süsd meg a húst aranybarnára egy serpenyőben, a végén adj hozzá egy kis reszelt gyömbért és karikázott póréhagymát.
Az előre elkészített Csirke Ramen levesre helyezd rá a sült Csirkehús szeleteket és ha szeretnéd, egy félbevágott főtt tojást is, snidling karikákkal díszítsd.