A kínai éttermek legnépszerűbb fogása az Édes Savanyú, csirke, sertés, de lehet hal is. Mi teszi olyan finommá? Hát a szósz. Ez a keverék a szósz elkészítéséhez szükséges. Csak a friss hozzávalókról kell gondoskodni. Nem tartalmaz mesterséges színező adalékot, tartósítószert.
Elkészítési javaslat: Elkészítési idő: 30 perc
2 kanálnyi forró olajban süssünk meg aranybarnára 300 g kockázott sertéshúst, halat, csirkehúst, zöldségeket, vagy egyebet, majd adjunk hozzá egy kanál szójaszószt, főzzük készre a húst, majd a tasak tartalmát öntsük hozzá 120 ml vízzel együtt. Dobjunk bele 1 aprított sárgarépát, 1 hagymát, zöldpaprikát, ananász darabkákat, és főzzük tovább 5 percig. Rizzsel, melegen tálaljuk.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 30 g |
Minőségét megőrzi | 2025. aug. 25. |
Összetevők | cukor, kukorica keményítő, ecetpor, paradicsompor, hidrolizált növényi protein (szója bab, kukorica, maltodextrin), E621, savszabályzó: E330 (citromsav), fűszerek (fahéj, chili, fehérbors, szegfűszeg), só, csomósodásgátló: E551, E341. |