Erjesztett feketebabból készül ez az ízletes szósz, az egyik legismertebb minőségi szószok gyártójától, a 120 éve alapított Lee Kum Kee-től. Ez egy sokféleképpen használható szósz, mely a legjobb erjesztett fekete babból készül.
Felhasználási javaslat: Pácolhatunk vele húst grillezés/sütés előtt, wokkozhatunk vele szinte bármit, vagy egyszerűen mártásnak használhatjuk, rizsre, tésztára öntve. Sok finom távol-keleti étel alapanyaga, mint pl. "Black Bean Shrimp", avagy a Feketebab Szószos Garnéla. Mindenféle húshoz jól illik.
15 perces Gyors Étel Feketebab Szósszal: Marhahús wokkozva/sütve: dinsztelj egy aprított hagymát, adj hozzá csíkokra vágott marhahúst, magas hőfokon süsd/wokkozd 1-2 percig. Adj hozzá fél dl Feketebab szószt, főzd készre. Tálald főtt rizzsel.
Származási hely | Kína |
---|---|
Töltő súly | 226 g |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 1. |
Összetevők | szójaszósz (szójabab, búzaliszt, víz, só, színezék E150a (karamell), glukóz-fruktóz szirup, víz, fermentált feketebab (fekete szójabab) 22%, cukor, szójaolaj, só, színezőanyag E150a (karamell), módosított kukorica keményítő, stabilizáló E415 (szójabab, búzaliszt). nyomokban tartalmazhat szezámmagot és mogyorót. |