A Fekete Bors minősége a silánytól a magas minőségig terjed. Ha csak az ár alapján választunk, nem biztos, hogy jól választunk. Inkább kevesebbet, de minőségit vegyünk.
Ezt a borsot több szállított bors tesztelése után választottuk, mint az egyik legjobb minőség Magyarországon, ízében, aroma erősségében, küllenében.
Egész Fekete borsot akkor teszünk az ételbe, ha azt sokáig kell főzni: van idő arra, hogy íze, aromája az ételbe kerüljön. Minél finomabbra daráljuk a borsot, annál intenzívebb az aromája.
Felhasználási javaslat: gulyások, húslevesek, pácok, húsok ízesítésére. Gyümölcsös finomságok, édességek ízesítésére. Húsos ételek, gillhúsok, sülthúsok fűszere.
Származási hely | Vietnam |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. jún. 30. |
Latin Name | Piper Nigra |