A tengeri algával dúsított (természtes jód tartalommal) fűszersó kiváló választék konyhasó helyett az ételeink sózására. Válogatott, kiváló minőségű fűszerekből, gyógynövényekből, tengeri algával dúsított, finomszemcsés tengeri sóval kevert asztali sónk az egyik legfinomabb utólagos, az asztalnál ízesítéshez használt só.
Felhasználási javaslat: Sózásra, főleg szendvicsek, friss zöldségek, paradicsom, saláták, tésztaételek sózására ajánlott.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. okt. 11. |
Összetevők | tengeri só, zellerlevél, póréhagyma, vöröshagyma, metélőhagyma, petrezselyem, lestyánlevél, fokhagyma, rozmaring, kakukkfű, bazsalikom, majoranna, tengeri alga (természetes jód tartalommal), |