Ha Indiai fűszerkeverék, akkor Garam Masala. Karakteres, izgalmas fűszerkeverék, minden falatnál meglepődünk a kitűnően összeillő fűszer ízektől.
Elkészítési javaslat: Elkészítése gyors és egyszerű: pirítsunk meg két fej aprított hagymát 2 evőkanál olajon, adjunk hozzá 250 g csíkokra vágott húst, (csirke, marha, bárány), vagy friss zöldségeket, és 2 percig süssük. Tegyünk bele 2 evőkanál Garam Masala fűszerpasztát állandó keverés mellett. Öntsünk bele 1 dl forró vizet, fedjük le és főzzük puhára a húst/zöldségeket. Tálaljuk Basmati rizzsel. Egy üvegnyi Garam Masala Fűszerpaszta 10-12 főzézhez elegendő.
Mesterséges anyagokat, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!
Származási hely | Egyesült Királyság |
---|---|
Töltő súly | 270 g |
Minőségét megőrzi | 2026. júl. 22. |
Összetevők | növényi olaj, koriander, gyömbér, fokhagyma, feketebors, fahéj, paradicsompüré, módosított kukorica keményítő, só, fűszerek, savasság szabályzó E260, kardamom, római kömény, |