Mediterrán ízvilágot képviselő pác, erőteljes zöldfűszeres behatással.
Felhasználási javaslat: Marha-, sertés-, csirke és bárány húsok pácolására használjuk. Keverjük olajjal, esetleg egy kis balzsamecettel, vagy citromlével, és hagyjuk a húst pihenni ebben a páclében. Mediterrán ízvilág.
Mediterrán ízvilágot képviselő pác, erőteljes zöldfűszeres behatással.
Felhasználási javaslat: Marha-, sertés-, csirke és bárány húsok pácolására használjuk. Keverjük olajjal, esetleg egy kis balzsamecettel, vagy citromlével, és hagyjuk a húst pihenni ebben a páclében. Mediterrán ízvilág.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. máj. 25. |
Összetevők | tengeri só, bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, majoránna, tárkony, petrezselyem, levendula, oregano. |