A kandírozott, szirupban eltett gyömbér, minden egészségünknek fontos tulajdonságát megőrizve, kellemes, fogyasztható, sőt élvezetes formája a gyömbér fogyasztásának. Kis golyókká formálva, a szirup konzerváló hatására megőrizve a gyömbérben található minden fontos, egészségünkre jótékony hatással bíró ásványi anyagokat, vitaminokat. Csak a fiatal, friss gumóképződményekből készített, Dél-Kínában termesztett és szüretelt gyömbérből kerül az üvegbe. Ettől ilyen gyönyörűen aranybarna a színe, jellegzetes a maga kellemes gyömbérízével, élvezhető bárhol, ahol használjuk.
Felhasználási javaslat: Szeleteljük fagylaltba, süteményekbe, pudingokba a kellemes gyömbér ízért. A megmaradt sziruppal pedig mázat képezhetünk a süteményeken. Apróra vágva kiváló gyümölcssalátákba, vagy az Ázsiai Stir Fry (Dobva-Rázva) ételekbe, főleg a Wokban készültekbe. Meglepően finom lekvárokban, ázsiai ihletésű szószokban, BBQ szószokban, Chutney-ban, de még égetett szeszek ízesítésére is.
Származási hely | Kína |
---|---|
Töltő súly | 240 g |
Minőségét megőrzi | 2025. jún. 30. |
Összetevők | cukor 57%, gyömbér 43%. |