A Gyömbérpüré alkalmas az ételek főzés közbeni és főzés utáni ízesítésére. A legnagyobb előnye, hogy felbontás után hűtőben sokáig eláll (legalább 1 hónapig). Nem kell bajlódni pucolással, egyenesen az üvegből kanalazhatjuk a gyömbért az ételbe.
Felhasználási javaslat: minden távol-keleti étekhez. Stir Fry (Dobva-Rázva) ételekbe is egyszerű a használata, de levesek, pörköltek, raguk, sültek ízesítésére is. Húsok pácolásához nagyszerű.
A terméket hőhatásnak kell kitenni fogyasztás előtt.
Származási hely | India |
---|---|
Töltő súly | 300 g |
Minőségét megőrzi | 2025. aug. 31. |
Összetevők | gyömbér 87%, víz, citromsav. Olyan gyárban készült, ahol földimogyorót, dióféléket, szóját, tejet, búzát, szezámmagot és mustárt is feldolgoznak. |