A Himalája kristály só kiváló alternatívája az asztali sónak, emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas. A valódi Himalája só több millió éve „pihen” a méreganyagoktól és szennyeződésektől elzárva, ellentétben az óceánokban található sóval. És ami a legjobb, a Himalája só 84 természetes ásványi anyagot tartalmaz, azokat, amelyek természetes formában megtalálhatók testünkben is. A sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának kedvence. Az emberek többsége nem is tudja, hogy az asztali sót kb. 650 C fokon szárítják. A legtöbb étteremben megtalálható asztali só 97,5%-a nátrium-klorid (NaCl), amit szervezetünk nem képes tökéletesen megemészteni, így az gyulladásokat és más krónikus betegségeket okozhat szervezetünkben.
A Himalája só legkedvezőbb tulajdonságai:
- szabályozza a szervezet vízháztartását
- fenntartja a sejtek ideális pH egyensúlyát
- segít a normál vércukorszint megőrzésében
- javítja a szív és tüdő működését
- erősíti a csontokat
- csökkenti az izomgörcsök kialakulását
A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz !
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2099. dec. 31. |
Összetevők | himalájai só |