Hunglay Curry Fűszerpaszta - Lobo

495 Ft
Egyszerűen elkészíthető Hunglay Curry Fűszerpaszta. Sűrű, piros és sárga színekkel, omlósra főtt hússal, a magyar ízbimbókat is mélyen megérinti. Szinte kizárólag sertéshúsból készítik, karaj, vagy hasalja, de más részéből is kiváló. Friss gyümölcs, a főzés végén hozzáadva, izgalmassá teszi.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS16832
Minőségét megőrzi
2025-02-20
Elérhető mennyiség
18 db

Ha dél-Thaiföld a Massaman Curry, akkor észak-Thaiföld a Hunglay Curry a kulináris térképen. Eredetileg az indiai kereskedők igénye szerint fűszerezett curry-k adták az alapot, majd kialakult ez a jellegzetes étel. Sűrű, piros és sárga színekkel, omlósra főtt hússal, a magyar ízbimbókat is mélyen megérinti. Szinte kizárólag sertéshúsból készítik, karaj, vagy hasalja, de más részéből is kiváló. Friss gyümölcs, a főzés végén hozzáadva, izgalmassá teszi. A Helyiek ananászdarabokkal, banánkarikákkal, vagy más gyümölcsökkel bolondítják meg. Idehaza, hozzáadhatunk finom magyar szezonális gyümölcsöket. 

Elkészítési javaslat:

Hozzávalók: 1 tasak Hunglay Curry fűszerpaszta, 250 g sertéshús darabolva, szójaszósz.

  • Old fel a tasak tartalmát 1 dl vízben, add hozzá a húst, főzd addig, amíg a hús megpuhul.
  • Ha kell, főzés közben adj hozzá több vizet, mert időközben elfőhet.
  • Tálald szeletelt gyömbérrel, savanyított fokhagymával, vagy más savanyúsággal, és halszósszal.
További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly60 g
Minőségét megőrzi2025. febr. 20.
Összetevőksalotta hagyma, fokhagyma, fűszerek (kurkuma, római kömény, fahéj), chili, só, rákpaszta (rák, só), citromnád, tamarind.

Nincs kapcsolódó cikk