Napjainkban a Curry Japán egyik legnépszerűbb étele. Általában rizzsel fogyasztják, de van amikor udon tésztával. Az AHG főzőpasztái mindig a magas minőséget képviselik, ezzel a főzőkrémmel is így van, tele izgalmas ízekkel: méz, kardamom, chili, kurkuma, stb. Viszonylag csípős, de nem egy magyar ízlésének, mondhatnám kellemesen csíp.
Felhasználási javaslat: Készítsünk belőle 20 perc alatt finom vacsit, használhatunk sertés-, marha- vagy csirkehúst, zöldségnek pedig hagyma, sárgarépa és krumpli a legmegszokottak, de fantáziénk szab határt a zöldségfelhasználásunknak, próbáljuk ki bátran szezonális zöldségekkel is.
Elkészítési javaslat: Hozzávalók: 1 tasak Japán Curry Főzőpaszta, 200 g hús, 440 ml víz, 250 g kockára vágott krumpli, 100 g apróra kockázott sárgarépa.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. márc. 7. |
Összetevők | hagyma, szójaolaj, só, barnacukor, víz, gyömbér, fokhagyma, méz, chilli, élesztő kivonat, hidrolizált növényi fehérje (szójabab, kukorica), feketebors, római kömény, koriander, kurkuma, fahéj, kardamom, E635, almasav. |