Az indonéz szójaszósz, egy sűrűbb, édesebb, sziruposabb jellegű ízesítő szósz. Az édessége a pálmacukorból ered, a fűszeressége pedig különféle fűszerekből, mint a csillagánizs vagy a fokhagyma.
Felhasználási javaslat: Használjuk stir-fry (wok) főzéshez, vagy páclében különféle húsokhoz, de természetesen az indonéz ételek fő ízesítője, mint a mie goreng, nasi goreng, stb.
Származási hely | Indonézia |
---|---|
Töltő súly | 250 ml |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 8. |
Összetevők | pálmacukor szirup, víz, só, hidrogénezett szója kivonat, ételszinezék E150c, sürítőanyag E407, E412, E466, savasságszabályzó anyag E330, tartósítószer E211, ízesítőszer E510, fűszerek. |