Hagyományos koreai leves, erjesztett zöldségekből (kimchi) és chili paprikából készül, sertéshússal, tofuval, zöldségekkel tetszés szerint, pl. kelkáposzta (kínai kel), pak choi, cukkini, gomba. A koreaiak télen előszeretettel fogyasztják ezt a levest, mert melegít, energiát, vitaminokat és ásványi anyagokat ad. Gluténmentes.
Adalékanyag és ízfokozó mentes!
Elkészítési javaslat: Elkészítése gyors és egyszerű, 3 személyre:
forraljunk fel fél liter vizet, adjunk hozzá egy apróra aprított hagymát, a kimchi fűszerpasztát, tegyük bele a kockázott sertéshúst, majd a zöldségeket tetszés szerint, és főzzük, míg a hús megpuhul. A tányér aljára tegyünk főtt rizst, és arra szedjük rá, tálaljuk friss zöldhagyma apróra vágott szárával, petrezselyemmel.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. máj. 24. |
Összetevők | víz, chili, só, fokhagyma, cukor, mizópaszta, gyömbér, halszósz, ecet, szezámpaszta, garnélapaszta, szezámolaj, hagymakivonat, savszabályzó E330 (citromsav), Kimchi aroma, Színezék E160c (karamell). |