Az ázsiai konyhákban használatos kókusztej már az egész világot meghódította. Nem csoda, hiszen a zsírosabb tejszín kiváltható vele, és sokkal egészségesebb, na meg finom is, így hát használjunk kókusztejet az ételeinkben! Azoknak, akik odafigyelnek a napi zsírbevitelre, és szeretnék azt csökkenteni, itt van a "Light" kókusztej, csupán 5%-os zsírtartalommal. A tej allergiában szenvedők bátran fogyaszthatják.
Felhasználása: szinte mindenféle ételben, levesek, pörköltek, raguk, curry-k, édességek, mártások, fagyik, de akár kávéban is tejszín helyett.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. júl. 22. |
Összetevők | víz, kókuszdió kivonat 38%, stabilizáló: E466, E412, antioxidáns: E223 (szulfit). |