Kolbászadalék Só - Húspuhító Só

350 Ft
A házi készítésű hústermékek ízét kiemeli, emellett megakadályozza a veszélyes baktériumok szaporodását, mint pl. a "kolbászbetegség" vagyis a botulizmus kialakulását is. A hús puha és lédús marad, a hosszabb tárolás után is.
Elérhetőség: Készleten
Csak %1 maradt
Cikkszám
S0001500
Minőségét megőrzi
2025-01-31

A házi készítésű hústermékek ízét kiemeli, emellett megakadályozza a veszélyes baktériumok szaporodását, mint pl. a "kolbászbetegség" vagyis a botulizmus kialakulását is. A hús puha és lédús marad, a hosszabb tárolás után is.

Felhasználási javaslat: A hús és kolbász záraz módszerrel pácolható. 1 kg húshoz 20g Kolbászadalék Sót teszünk. Injektálással oldjunk fel 1 dl vízben 25 g Kolbászadalék Sót és ezt injekciózzuk a húsba. A hatását 72 óra alatt fejti ki.

További információk
Származási helyNémetország
Minőségét megőrzi2025. jan. 31.
Összetevőksó, nátrium-nitrit 0,5-0,6%, csomósodást gátló E 535.

Nincs kapcsolódó cikk