Az Ottogi Mihyang főzőbor stílusú marinád, egy kegyensúlyozott ízesítésű, édes-savanyú főzőbor, mely sokoladalúan használható.
Felhasználási javaslat: húsok pácolásához, főleg sertéshúsok, oladalasok sűtés előtti pácolására. Galbi és Bulgogi stílusú grillhúsok ízesítésére kiváló, de finom sülthalak, főleg tengeri halakhoz is. Egészítsük ki Szójaszósszal és Chili pehellyel, hogy izgalmasabbá tegyük, és használhatjuk készételekhez is, valamint mártogató szósznak sülthúsokhoz, grillezett zöldségekhez.
Származási hely | Dél-Korea |
---|---|
Töltő súly | 360 ml |
Minőségét megőrzi | 2025. márc. 26. |
Összetevők | víz, kukorica szirup, glukóz szirup, citromecet, só, édesítőszer: izomaltooligoszacharid, alkohol, élesztőpor, maláta kivonat, E627, E631, grapefruit mag kivonat. |