Koreai Mihyang Főzőbor - Pác-Marinád - Ottogi

1 795 Ft
Főzőbor stílusú Marinád, egy kegyensúlyozott ízesítésű, édes-savanyú főzőbor, mely sokoladalúan használható, húsok pácolásához, főleg sertéshúsok, oladalasok sűtés előtti pácolására. Szójaszósszal és Chili pehellyel kiegészítve használhatjuk készételekhez is, valamint mártogató szósznak sülthúsokhoz, grillezett zöldségekhez.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS9384
Minőségét megőrzi
2025-03-26
Elérhető mennyiség
12 db

Az Ottogi Mihyang főzőbor stílusú marinád, egy kegyensúlyozott ízesítésű, édes-savanyú főzőbor, mely sokoladalúan használható.

Felhasználási javaslat: húsok pácolásához, főleg sertéshúsok, oladalasok sűtés előtti pácolására. Galbi és Bulgogi stílusú grillhúsok ízesítésére kiváló, de finom sülthalak, főleg tengeri halakhoz is. Egészítsük ki Szójaszósszal és Chili pehellyel, hogy izgalmasabbá tegyük, és használhatjuk készételekhez is, valamint mártogató szósznak sülthúsokhoz, grillezett zöldségekhez.

További információk
Származási hely Dél-Korea
Töltő súly 360 ml
Minőségét megőrzi 2025. márc. 26.
Összetevők víz, kukorica szirup, glukóz szirup, citromecet, só, édesítőszer: izomaltooligoszacharid, alkohol, élesztőpor, maláta kivonat, E627, E631, grapefruit mag kivonat.

Nincs kapcsolódó cikk