A hagyományos japán miso alapanyagot erjesztett szójababból, sóból, és egy gombafajtából készítik. Mindezt tartalmazza ez a tasak paszta. Nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket.
Felhasználási javaslat: Elkészítési idő: 10 perc
500 ml Dashi alaplével, vagy csirkehús levessel felöntve felforraljuk a tasak tartalmát, és a 150 g tofu kockákat hozzáadjuk. Zöldhagyma karikákkal díszítve tálaljuk.
Tipp: Wakame vagy Yaki Nori algával, (itt is kapható), dúsíthatjuk a levest, az egészség és az eredetiség kedvéért.
4 személyre elegendő
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 15. |
Összetevők | misopaszta 60%, szójaszósz, só, cukor, víz, wakame-alga, tonhalkivonat (dashi bonito), makrélakivonat. |