Harmónikusan fűszeres, édes, savanyú Curry. A thai jellegét a citromnád, a garnélapaszta és a galangál, a gyömbér és a halszósz biztosítja, tökéletes választás autentikus Thai vacsorákhoz. Nem tartalmaz ízfokozót, adalékanyagot, színezéket, tartósítószereket!
Felhasználási javaslat: Különféle tengeri, vagy édesvizi, fehérhúsú halakhoz, ajánlott üvegtésztával fogyasztani, a lehető legjobb thai érzésért. Mint szinte minden thai curry, ehhez a curryhez is szükséges a kókusztej. 2 tányér Nam Ya curry lesz belőle.
Elkészítési javaslat: 10 perces elkészítési idő.
Végy 100 g főtt halat, ha kell csontozd ki, vagy egy doboz tonhalkonzervet (140-160 g), hevíts olajat egy serpenyőben, add hozzá e tasak tartalmát, és sütögesd 2-3 percig. Önts hozzá 400 ml (egy doboznyi) Kókusztejet, add hozzá a halat, forrald fel. Ízesítsd halszósszal, tálald üvegtésztával, mungóbab csírával, vagy friss zöldségekkel.
Tipp: nagyszerű felhasználási módja a maradék főtt halnak, pl halászlé után.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 60 g |
Minőségét megőrzi | 2025. máj. 8. |
Összetevők | galangál, salotta hagyma, szárított chili, fokhagyma, citromnád, garnélarák paszta, aromák. |