100% Olasz Durum lisztből, a tiszta ásványvízből készült kézműves tészta. Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik át, majd alacsony hőmérsékleten gyengéden, hosszan szárítják. Így Al Denté-re főzve egy igazi olasz tésztaélmény.
Felhasználási javaslat: Csak a fantázia szab határt mivel lehet elkészíteni ezt a Calamarata durumtésztát. Bármilyen szósz készítünk, ügyeljünk arra, hogy gyengéden forgatva a finom krémes szószban, mindenhol bevonja a tésztát, és a belsejébe is jusson a sok finomságból.
Elkészítési javaslat: főzési idő 14 perc
Származási hely | Olaszország |
---|---|
Töltő súly | 500 g |
Minőségét megőrzi | 2026. márc. 13. |
Összetevők | durum búzadara. Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat |