100% Olasz Durum lisztből, a tiszta ásványvízből készült kézműves tészta. Ez a tészta képviseli az Olasz Tésztaművészet legjavát. A készre gyúrt tésztát bronz nyomóformákon préselik át, majd alacsony hőmérsékleten gyengéden, hosszan szárítják. Így Al Denté-re főzve egy igazi olasz tésztaélmény.
Felhasználási javaslat: Csak a fantázia szab határt mivel lehet elkészíteni ezt a szélesmetélt durumtésztát. Bármilyen szósz, tölteléket készítünk, ügyeljünk arra, hogy gyengéden forgatva a finom krémes szószban, mindenhol bevonja a tésztát a sok finomság.
Elkészítési javaslat: főzési idő 9 perc
Származási hely | Olaszország |
---|---|
Töltő súly | 500 g |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 1. |
Összetevők | durum búzadara. Nyomokban szóját és mustárt tartalmazhat |