Ázsiai ízeket felsorakoztató Fűszerpaszta, mely kellemesen fűszeressé varázsolja a párolt, főtt marhahúst. Tökéletes egy vasárnapi, családi ebédnek, ha különlegességekre vágyik a család.
Ázsiai ízeket felsorakoztató Fűszerpaszta, mely kellemesen fűszeressé varázsolja a párolt, főtt marhahúst. Tökéletes egy vasárnapi, családi ebédnek, ha különlegességekre vágynak.
Szeleteld fel a húst egyenlő darabokra, majd pácold 15 percig a Fűszerpasztában.
Hevíts 4 evőkanál olajat a serpenyőben, és süsd a hússzeleteket mindkét oldalukon aranybarnára.
Önts vizet a húsokra, annyit, hogy pont ellepje. Fedd le, és főzd alacsony hőfokon, lassan rotyogva addig, amíg a hús megpuhul, és csak egy kis szaftja maradt.
Forgasd meg a hússzeleteket párszor, és tálald tetszőleges körettel, zöldségekkel.