Ázsia karakteres íze, a véletlenül feltalált Osztriga szósz. Az eredetileg fermentált osztrigákból készült szószt ma, a szélesebb körben fogyaszthatóbb, ízvilágában nem annyira extrém, oszrtiga kivonatból készítik. A karamell hozzávaló felel a színéért, édes tónusáért, az osztriga kivonat pedig a határozott sós, enyhén halra emlékeztető ízéért. Tökéletes egyensúlyban.
Felhasználási javaslat: grillezésre, sütésre szánt húsok pácolására, Wokban készült ételek készítés közbeni ízesítésére, korrigálására, legyen az zöldség, hús, tenger gyümölcsei, rizs vagy tészta alapú. Még a modern Francia konyha is előszeretettel használja halételek és szárnyas ételeik ízesítésére.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 1 literes |
Minőségét megőrzi | 2025. febr. 28. |
Összetevők | víz, cukor, osztriga kivonat 20%, só, módosított tápióka keményítő, Színezék: karamell, desztillált ecet, élesztő kivonat, osztriga aroma, xanthan gumi. |