A Pálma cokor olyan könnyedén olvad fel az ételekben, mint a kristálycukor, de sokkal kifinomultabb édességességet képvisel mint a barna nádcukor , és még selymesebb, karamellásabb, kerekebb és gazdagabb édes ízt ad. Mivel ez nem tisztított cukor, mint a kristálycukor, minden természetes vitamin és ásványi anyag megtalálható benne, a cink, a vas, a potasszium, vitaminok közül, pedig a B1, B2, B3 és a B6. Akkor is Bio termesztésnek tekinthető, ha nem kimondottan Bio-ként kerül forgalomba, mert a pálmafából kinyert cukrot fenn a magasban csapolják, és vegyszerek nélkül termesztik.
Felhasználási javaslat: Használjuk mindehol, ahol cukrot használnánk, édességek, desszertek, de curry-k és más ázsiai ételek fontos hozzávalója.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 200g |
Minőségét megőrzi | 2025. máj. 24. |
Összetevők | pálmacukor, adalékok nélkül. |