Panang Curry, a híres Thai Curry általában csirkehúsból készül, de készíthetjük bármilyen húsból, sőt zöldségekből, tofuból, szójakockából, garnélarákból is. A mai étkezési divatnak megfelelően sok helyen csirkehúsból készítik.
Panang Curry, a híres Thai Curry általában csirkehúsból készül, de készíthetjük bármilyen húsból, sőt zöldségekből, tofuból, szójakockából, garnélarákból is. A mai étkezési divatnak megfelelően sok helyen csirkehúsból készítik.
Felhasználási javaslat: 2 személyes vacsorának, ebédnek.
Elkészítési javaslat: Szerezz be 250 g tetszőleges húst, vagy más friss alapanyagot
Hevíts egy serpenyőt közepes hőfokra és önts bele a 200 ml kókusztejet a Panang Curry pasztával együtt.
Főzd, amíg az olaj megjelenik a tetején.
Add hozzá a 250 g általad választott friss hozzávalót, és főzd puhulásig.
Adj hozzá 240 ml vizet, forrald fel.
Szórd rá a morzsolt kaffir lime leveleket és az aprított földimogyorót.