Panang Curry, a híres Thai Curry általában csirkehúsból készül, de készíthetjük bármilyen húsból, sőt zöldségekből, tofuból, szójakockából, garnélarákból is. A mai étkezési divatnak megfelelően sok helyen csirkehúsból készítik.
Felhasználási javaslat: 2 személyes vacsorának, ebédnek.
Elkészítési javaslat: Szerezz be 250 g tetszőleges húst, vagy más friss alapanyagot
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 271 g |
Minőségét megőrzi | 2025. szept. 6. |
Összetevők | Panang curry paszta 50g (citromnád, chili, salotta hagyma, fokhagyma, galanga gyökér, kaffir lime héj, koriander, fehérbors) kókuszpálma cukor, só, szójabab olaj, pörkölt, aprított földimogyoró, szárított kaffir lime levelek, napraforgó olaj, E306, kókusztej 200ml (víz, kókuszdió gyümölcshús, E466, E435. |