Az ismert Panko finom változata. Előnyösebb, amikor vastagabb húst szeretnénk panírozni, mert nem ég meg olyan gyorsan, mint a rusztikusabb Panko.
Felhasználási javaslat: panírozásra, húsokhoz, halakhoz, zöldségekhez, rákokhoz. A kijevi csirkétől kezdve, a Haddoch-i hal szeletekig, a Szicíliai Arancini-ig, mind Panko-t használnak a panírozáshoz, de természetesen az eredeti a japán Tonkotsu, avagy a japán snitzel, rántott sertésszelet.
Elkészítési javaslat: ugyanúgy, mint a zsemlemorzsás panírozásnál, mártogassuk felvert tojásba a rántanivalót, majd forgassuk bele a Panko morzsába.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 200 g |
Minőségét megőrzi | 2026. máj. 27. |
Összetevők | búzaliszt 83%, kukorica keményítő, teljes hidrogenizált pálma olaj, módosított tápióka keményítő, só, cukor, szárított élesztő. |