A tökéletes rántott húsok titka az izgalmas, jó minőségű panírmorzsa. A Japánok készítik a legjobbat. Rendelje meg Online, akár egy napos szállítással.
Japán zsemlemorzsa, panírozásra. A Japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott garnéla. A hazai rántásra szánt morzsák túl finomra vannak darálva, nem előnyösen, ez a panírmorzsa a szilánkos felületével sokkal előnyösebb, izgalmasabb panírbevonatot képez a húson, halon, zöldségen, rákon. Nem szív magába felesleges olajat, ezáltal könnyebb, ropogósabb lesz a rántott hús, zöldség, garnéla vagy hal.
Felhasználási javaslat:
Öntsünk Pankó-t egy lapostányérrra, permetezzük be vízzel a felületét kicsit.
Sózzuk, borsozzuk a rántani valót, húst, zöldséget, rákot, halat.
Forgassuk bele a rántanivalókat finomlisztbe.
forgassuk bele a rántanivalókat egy felvert tojásba.
Forgassuk, nyomkodjuk a rántanivalókat a Pankó-ba alaposan.
Rántsuk ki forró (180 C) olajban, aranybarnára.
Ezenkívül: a sütőben sült finomságok tetejére szórva, grillezve a sajt tetejére, de pl. húsgolyók masszájába keverve, állagjavítónak is kiváló.