Japán zsemlemorzsa, panírozásra. A Japánok előszeretettel rántanak ki mindent, de talán a legismertebb ilyen fogásuk a rántott garnéla. A hazai rántásra szánt morzsák túl finomra vannak darálva, nem előnyösen, ez a panírmorzsa a szilánkos felületével sokkal előnyösebb, izgalmasabb panírbevonatot képez a húson, halon, zöldségen, rákon. Nem szív magába felesleges olajat, ezáltal könnyebb, ropogósabb lesz a rántott hús, zöldség, garnéla vagy hal.
Felhasználási javaslat:
Ezenkívül: a sütőben sült finomságok tetejére szórva, grillezve a sajt tetejére, de pl. húsgolyók masszájába keverve, állagjavítónak is kiváló.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 200 g |
Minőségét megőrzi | 2025. okt. 26. |
Összetevők | búzaliszt, kukorica- és modosított tápióka keményítő, cukor, só, hidrogénizált pálma olaj (tartalmaz antioxidánst: E322, szója), élesztő. |