Erősen halízű, koncentrált rákízű, sós főző paszta. Az Indonéz konyha nagyon fontos alapanyaga. Ez varázsolja a távol-keleti ételeket távol-keletivé. Krillből, apró rákból készítik, főzéssel, fermentálással, szárítással
Megjegyzés: A horgászok nagy kedvence, állítólag ettől az íztől megvadulnak a halak.
Felhasználási javaslat: Távol-keleti ételek, Curry-k, Szambal-ok fontos hozzávalója. Szinte minden Wokban készült ételhez tehetünk belőle. Sok ázsiai receptben szereplő hozzávaló.
Származási hely | Malájzia |
---|---|
Töltő súly | 250 g |
Minőségét megőrzi | 2026. szept. 15. |
Összetevők | kukorica keményítő, só, rák (Acetes chinensis, puhatestűek) 9,5%.Nyomokban tartalmazhat halat, kagylókat. |