A zöldtea és a rizstészta ősrégi párosítás Vienamban és a környékbeli országokban. Természetes összetevőkből, egészséges, üdítően finom rizstészta készül. Sószegény, gluténmentes, tápláló, élelmi rostforrás.
A zöldtea és a rizstészta ősrégi párosítás Vienamban és a környékbeli országokban. Természetes összetevőkből, egészséges, üdítően finom rizstészta készül. Sószegény, gluténmentes, tápláló, élelmi rostforrás.
Felhasználási javaslat: háromféle felhasználást javaslok: "al denté"-re megfőzve tésztasalátákban, jól megfőzve levesekben (húslevesek, zöldséglevesek, tavaszi tekercsek) betétjeként, félig megfőzve Wokban, Serpenyőben készült ázsiai ételek, húsos, tenger gyümölcsei vagy zöldséges fogásainak hozzávalójaként.
Elkészítési javaslat:
"al dente" és félig főzött formában: Tedd a Zöldteás Rizstésztát forrásban lévő vízbe 2-3 percre, (al dente: 3 perc, félig főzött: 2 perc), majd hideg vízzel alaposan öblítsd át, hagyd lecsöpögni, és további felhasználasra kész.
készre főzött változatban: Tedd a Zöldteás Rizstésztát forrásban lévő vízbe, és főzd 5-7 percig, szűrd és csöpögtesd le, és használd levesekbe, tavaszi tekercsekbe, hot-potban, grillezett húsokhoz.