A Tavaszi Tekercseket ebbe a lapba kell tekerni. Könnyű feltekerni, és kisütni.
Felhasználási javaslat: tavaszi tekercsek készítésére. bő olajban kisütve.
Elkészítési javaslat: egy lapos, peremes tálra/tálcára öntsünk egy-két pohár melegvizet, áztassuk alaposan a lapokat egyesével a vízbe, vegyük ki, helyezzük egy tiszta konyharuhára, és máris tölthetjük a töltelékkel.
Tipp:
Keverd össze az összes hozzávalót egy tálban, öntözd meg a halszósszal. Tégy az áztatott rizslap közepére egy adag tölteléket, kb 10 cm hosszan, rúd alakúra. Kezd el feltekerni felülről, majd félúton hajtsd be a rizslap oldalait, és folytasd a tekerést felülről készre.
Bő olajban süss 3-4 tekercset egyszerre, aranybarnára.
Tálald mártogatótálba öntött Chiliszósszal, koriander vagy petrezselyem zöldjével megszórva
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 200 g |
Minőségét megőrzi | 2025. júl. 24. |
Összetevők | rizsliszt 99,5%, só. |