Ezt a chili alapú keveréket Dél-Kelet Ázsiában szinte mindenhol használják. Eredetileg Indonéz és Maláj eredetű.
Felhasználási javaslat: Halszósszal, lime vagy citromlével, és/vagy garnéla pasztával, olajjal kikeverve még több ízt ad az ételünknek. Sőt nem árt egy kis ecetet is belekeverni. Nagyszerű ízesítést ad a grillezett halnak, sült halnak, grill húsnak, sült húsnak. Páclevekhez adva pikáns ízt varázsol a grillhúsba.
Ezt a chili alapú keveréket Dél-Kelet Ázsiában szinte mindenhol használják. Eredetileg Indonéz és Maláj eredetű.
Felhasználási javaslat: Halszósszal, lime vagy citromlével, és/vagy garnéla pasztával, olajjal kikeverve még több ízt ad az ételünknek. Sőt nem árt egy kis ecetet is belekeverni. Nagyszerű ízesítést ad a grillezett halnak, sült halnak, grill húsnak, sült húsnak. Páclevekhez adva pikáns ízt varázsol a grillhúsba.
Származási hely | Magyarország |
---|---|
Minőségét megőrzi | 2025. aug. 3. |
Összetevők | chili, chili pehely, nádcukor, tengeri só,gyömbér, vöröshagyma por, fokhagyma por. |