A Feketebors "Stir Fry", avagy Wokkozott ételek nagyon elterjedtek Szingapúrban és Malájziában. Éttermek, utcai kifőzdék készítik szinte mindenféle húsból, néha, számunkra meghökkentő alapanyagokból, mint kígyóhús, vagy teknősbékahús. A legelterjedtebb mégiscsak a marhahús, csirkehús, sertéshús vagy tarisznyarák és más tenger gyümölcsei.
Elkészítési javaslat: 15 perc alatt elkészíthető!
Hozzávalók: 1 tasak Singapore Black Pepper Stir Fry, 1-2 ek. növényi olaj, 450 g hús (marha, bárány, csirke, sertés), vagy tenger gyümölcsei, 100 g friss kápia vagy kaliforniai paprika falatnyi darabokra vágva, újhagyma, 2-3 cm hosszó darabokra vágva.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2026. márc. 25. |
Összetevők | szójaszósz (víz, szójabab, só, cukor, búzaliszt), fokhagyma, szójaolaj, hagyma, feketebors 11%, piros chili, cukor, só, sötét szójaszósz (cukor, víz, szójabab, búzaliszt), módosított tápióka keményítő, ecet, hidratizált növényi fehérje (szója, kukorica, búza), paradicsompüré, E150c (karamell), maltodextrin. |