Borsos Wok - Stir Fry - Szingapúri Fűszerpaszta, Csípős - AHG

895 Ft
A Feketebors "Stir Fry", avagy Wokkozott ételek nagyon elterjedtek Szingapúrban és Malájziában. Készítik marhahúsból, csirkehúsból, vagy tarisznyarákból és más tenger gyümölcseiből.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS15335
Minőségét megőrzi
2026-03-25
Elérhető mennyiség
22 db

A Feketebors "Stir Fry", avagy Wokkozott ételek nagyon elterjedtek Szingapúrban és Malájziában. Éttermek, utcai kifőzdék készítik szinte mindenféle húsból, néha, számunkra meghökkentő alapanyagokból, mint kígyóhús, vagy teknősbékahús. A legelterjedtebb mégiscsak a marhahús, csirkehús, sertéshús vagy tarisznyarák és más tenger gyümölcsei.

Elkészítési javaslat: 15 perc alatt elkészíthető!

Hozzávalók: 1 tasak Singapore Black Pepper Stir Fry, 1-2 ek. növényi olaj, 450 g hús (marha, bárány, csirke, sertés), vagy tenger gyümölcsei, 100 g friss kápia vagy kaliforniai paprika falatnyi darabokra vágva, újhagyma, 2-3 cm hosszó darabokra vágva.

  • hevíts olajat a serpenyőben vagy a Wokban, közepes hőfokra
  • dobd a kockázott húst és a friss paprikát az olajra, állandó keverés mellett süsd 2 percig
  • add hozzá a tasak tartalmát és süsd még 2 percig, vagy mindaddig, amíg a hús átsül
  • díszítsd az újagymával és tálald rizzsel
További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly50 g
Minőségét megőrzi2026. márc. 25.
Összetevőkszójaszósz (víz, szójabab, só, cukor, búzaliszt), fokhagyma, szójaolaj, hagyma, feketebors 11%, piros chili, cukor, só, sötét szójaszósz (cukor, víz, szójabab, búzaliszt), módosított tápióka keményítő, ecet, hidratizált növényi fehérje (szója, kukorica, búza), paradicsompüré, E150c (karamell), maltodextrin.

Nincs kapcsolódó cikk