Szójabab Paszta - Koreai Doenjang - Chilivel - HB

1 750 Ft
A Szójabab erjesztése közben sok amino sav keletkezik, sóval elegyedve adja a magas Umami értékét, autentikus koreai ételek ízét. A koreai gasztronómia kihagyhatatlan hozzávalója.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8697
Minőségét megőrzi
2027-02-02
Elérhető mennyiség
12 db

A Szójabab Paszta ázsia szerte használatos, Korea, Kína, Japán. Gyakran használják sertéshúsból készült Stir-Fry ételek ízesítésére, de levesekben is találkozunk vele. A magas fehérje tartalmának köszönhetően, az erjesztés alatt sok amino sav keletkezik, sóval elegyedve adja a magas Umami értékét. Ez az aranybarna Szójabab Paszta enyhén sós és csípős, kiválóan alkalmas koreai, kínai, japán ihletésű ételek ízesítésére, az eredeti érzés, ízhatás elérésére. Egyéb nevei: Cheonggukjang, Dajiang, Doenjang, Doubanjiang, Douchi, Gochujang, Huangjiang, Tian mian jiang, Tauchu, Tuong, Cheonggukjang, Dajiang, Doenjang, Doubanjiang, Douchi, Gochujang, Huangjiang, Tian mian jiang, Tauchu, Tuong.

Felhasználási javaslat: Húsból készült Stir-Fry (Wok) ételek készítésére (sertés, marha), levesek (miso) ízesítésére. Koreai ételek ízesítésére előnnyel használható. Kiváló mártogató szószt készíthetünk belőle húsoknak, zöldségeknek.

Felbontás után tartsd hűtőben, és fogyaszd el rövid időn belül.

További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly245 g
Minőségét megőrzi2027. febr. 2.
Összetevőkszójabab 42%, növényi olaj (szójabab olaj) 21,6%, cukor 16%, fokhagyma 9%, chili 6%, só 4%, E621, tartósítószer: E211.

Nincs kapcsolódó cikk