A Kikkoman Szójaszósz hagyományos Honjozo erjesztési eljárással készítik már több száz éve Japánban. Nem összetévesztendő a Kínai Szójaszósszal, mert ez a szósz a maga vöröses-barna színével, kiegyensúlyozott aromáival, ízével magasan a legfinomabb Szójaszósz, ami kapható a kereskedelemben.
Felhasználási javaslat: Felhazsnálása végtelen, só helyett szinte minden ételben, levesekben, ázsiai ételekben, húspácokban, Sushi-hoz wasabit belekeverve, amerikai ételekben, hamburgerben, Barbecue szószokban, mediterrán ételekben, próbáld ki Pizzán (!), Karibi fogásokban, Saláta öntetekben, sőt egyes Desszertekben, szinte bármiben.
Származási hely | Hollandia |
---|---|
Töltő súly | 1 liter |
Minőségét megőrzi | 2026. febr. 12. |
Összetevők | víz, szójabab, búzaliszt, só |