A Shoyu szójaszósz a japán konyha alapja, szószok, mártogató szószok nélkülözhetetlen alapanyaga, de a főzéshez is a leggyakrabban használt szójaszósz Japánban. Válogatott szójababból és búzából készült, 6 hónapos hagyományos erjesztéssel.
Felhasználási javaslat: Wasabi pasztával keverve, a Sushi mártogató szósza, de ugyanezt fogyasztják a japánok a Sashimi-hoz is, és mi is ha az igazi japán ízvilágra vágyunk. Ezenkívül természetesen használjuk mindenféle ételek ízesítésére, sózására, levesek, stir-fry (dobva-rázva), raguk, főzelékek, pörköltek, stb.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 250 ml |
Minőségét megőrzi | 2027. febr. 9. |
Összetevők | szójaszósz (víz, szójabab, búza, só), víz, só, cukor, fruktóz szirup, mirin (glukóz szirup, alkohol, ragacsos rizs, alanine, E640, E631, E627, tartósítószer E211, természtes színezék E150c, aroma. |