Szójaszósz - Shoyu - HB

2 295 Ft
A Shoyu japán szójaszószt válassza, ha sushi-hoz, vagy sashimi-hez választ szójaszószt. Főzéshez is ideális, a japán konyha nélkülözhetetlen hozzávalója.
Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
HS8630
Minőségét megőrzi
2027-02-09
Elérhető mennyiség
9 db

A Shoyu szójaszósz a japán konyha alapja, szószok, mártogató szószok nélkülözhetetlen alapanyaga, de a főzéshez is a leggyakrabban használt szójaszósz Japánban. Válogatott szójababból és búzából készült, 6 hónapos hagyományos erjesztéssel.

Felhasználási javaslat: Wasabi pasztával keverve, a Sushi mártogató szósza, de ugyanezt fogyasztják a japánok a Sashimi-hoz is, és mi is ha az igazi japán ízvilágra vágyunk. Ezenkívül természetesen használjuk mindenféle ételek ízesítésére, sózására, levesek, stir-fry (dobva-rázva), raguk, főzelékek, pörköltek, stb.

További információk
Származási helyThaiföld
Töltő súly250 ml
Minőségét megőrzi2027. febr. 9.
Összetevőkszójaszósz (víz, szójabab, búza, só), víz, só, cukor, fruktóz szirup, mirin (glukóz szirup, alkohol, ragacsos rizs, alanine, E640, E631, E627, tartósítószer E211, természtes színezék E150c, aroma.

Nincs kapcsolódó cikk