Az indiai tandoori ételek, főleg húsételek, talán a tandoori csirke a legismertebb, de zöldségekre is kiváló sütési mód.
Elkészítési javaslat: 500 g csirkéhez vagy tengeri haldarabokhoz tegyünk 4 evőkanál Tandoori pasztát, 1 evőkanál joghurtot, 2 evőkanál vajat és pácoljuk 2 órát, majd süssük, grillezzük tetszés szerint, és tálaljuk rizzsel, zöldsalátával.
Az üvegben 8-10 alkalomra elegendő Tandoori paszta van.
Mesterséges anyagokat, tartósítószert nem tartalmaz!
Származási hely | Egyesült Királyság |
---|---|
Töltő súly | 280 g |
Minőségét megőrzi | 2026. júl. 17. |
Összetevők | tamarind, fokhagyma, gyömbér, koriander, fűszerek, chili, római kömény, só, repce olaj, sav E260, színezék E163, E129, kardamom. |