Kai Yang szó szerint azt jelenti, hogy Grillcsirke. Észak Thaiföld, Laosz ledvelt utcai étele, szinte mindenhol találkozhatunk Kai Yang árusokkal. Aromás Grillcsirkének is hívják, az elnevezés árulkodó, ez a Fűszerpaszta is tartalmaz egzotikus, finom fűszereket, pl. citromnádat.
Felhasználási javaslat: A sütnivaló csirke- vagy más húsok pácolására. A legjobb, legfinomabb eredményt akkor érjük el, ha az ebben a páckrémben a bepácolt húst legalább egy éjszakára a hűtőben, lefedve pihentetjük, majd sütés előtt egy órával kivesszük és szobahőmérsékleten tartjuk.
Elkészítési javaslat:
Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Felbontás után használjuk fel az egész tasak tartalmát, ne tároljuk tovább.
Származási hely | Thaiföld |
---|---|
Töltő súly | 50 g |
Minőségét megőrzi | 2025. szept. 11. |
Összetevők | szójaolaj, cukor, fokhagyma, hidrogenizált növényi fehérje (szója, kukorica, búza), só, citromnád, koriander, burgonya maltodextrin, feketebors, kurkuma, görögszéna, gyömbér, római kömény, fahéj, kömény, mustár. Tartósítószer mentes! |